Radio Lushnja depending on Lushnje, Shqipëria është ndër vendin e përbashkët e muzikës. Radio Lushnja muzikë vend buffering dhe gjithashtu Programet të dy në mënyrë të barabartë me oksigjen dhe gjithashtu në internet. Dikur kjo mund të jetë një radio gyp shumëllojshmëri të gjerë merr 7 ditë në javë 24 orë të qëndrojnë në internet. Radio Lushnja gjithashtu funksionojë një shumëllojshmëri të paketave të muzikës consistantly për folks e varg moshës. Përveç shumica e këtyre programes strenth tyre është kontributi dëgjuesit dhe gjithashtu mendimet nëpërmjet online. Radio Lushnja adresa faqen zyrtare është www.radiolushnja.com
Radio Lushnja
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Albania : Radio Lushnja ]