Radio Hasi Thatë është radio bazuar techno Shqip Muzik për Shqipërinë. Radio është shumë popullor në mesin e dëgjuesve të tyre dhe ky është vendi i përsosur për një pjesë të madhe Shqip Muzik nga të famshëm dhe shumë të njohur këngëtarë të Shqipërisë. Për të marrë në kontakt me një shumë të addicting radio Shqip Muzikal në lëvizje kjo është një radio e përkryer.
Radio Hasi Thatë adresa faqen zyrtare është www.hasi-thate.com

Radio Hasi Thate
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Albania : Radio Hasi Thate ]