Radio Fati transmeton një shkon të ndryshme të në nivel lokal dhe programet e prodhuara në nivel kombëtar, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Radiot Fati besojnë në ofruar shumëllojshmëri muzikë Reale, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur.
Radio Fati adresa faqen zyrtare është radiofati.eu
Radio Fati
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Albania : Radio Fati ]