Radio 1 Albania broadcasts its programmes beautify its playlists for a socially and culturally diverse opportunity. Në të fituar në transmetimin e një shfaqje të programeve të substancave dhe të diversitetit, Radio 1 Albania broadcasts diverse anaesthetic productions. Prodhimet e tyre dhe programet e akumulimit mbështetur përmban specifikuar si shqetësim i ri, i kuzhinës, etnik, argëtuese dhe sportive komik.
Radio 1 Albania website address is radio1.al

Radio 1 Albania
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Albania : Radio 1 Albania ]