Në emër të Allahut, Mëshiruesit, Mëshirues Heart Radio Islam paraqet shoqatë islame është Radio Islame Shqiptare, e cila filloi punën e saj në 01. Dhjetor 2007. Radio Zemra e Islamit synon përhapjen e diturisë fetare dhe rrënjëzimin metodologji të gjithë myslimanët e rajonit dhe për ata që kërkojnë të vërtetën. Kjo, Radio Islam zemra e bën nëpërmjet materialeve të saj arsimore, mësimdhënies dhe analiza e ngjarjeve globale me këndvështrim të thellë fetar.
Zemra Radio Islam adresa web site zyrtar është www.radioislam.org.za
Zemra Radio Islam
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Albania : Zemra Radio Islam ]