Qyteti FM është një që përfshin të famshme transmetimin banojnë radio stacione në internet stacion vjen nga Korçë, Albania. Qyteti FM on-line stacion merr artistë të muzikës popullore duke përdorur këngë zhanre të ndryshme duke përfshirë edhe Top 40 / Pop, Elektronike dhe gjithashtu Dance rreth orën 24 orë jetojnë on-line. Kjo është një ndër stacionin më të mirë-pëlqente radio brenda këtij vendi një nga disa njerëz të moshave të. Përveç programeve të tij muzikore software ky stacion radio stacione gjithashtu organizojmë të gjitha llojet e programeve të tjera nga koha në kohë. Qyteti FM adresa faqen zyrtare është www.cityfm.al
Qyteti FM
speakermuzikëspeaker
Sorry this Radio station is currently offline. Please select another one...

Na dërgoni problemi juaj


[ Albania : Qyteti FM ]