Boom Boom Radio është një popullor kanal radio hit bazuar në Tiranë, Albania. Boom Boom Radio luan lloje të ndryshme të zhanreve muzikore si Jazz, Gjendje e dëshpëruar, Funk dhe shumë të ndërgjegjshëm për dëgjuesit kërkesës dhe zgjedhje. Getting audiance reagime të mira ky kanal radio është duke u zhvilluar vazhdimisht playlists. Ky stacion radio përdor gjuhën shqipe zyrtarisht. Boom Boom Radio është gjithashtu vepron i programeve të ndryshme informative që përfshin pjesëmarrjen e dëgjuesit. Boom Boom adresa faqen zyrtare Radio është www.bbr.al
Boom Boom Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Albania : Boom Boom Radio ]