101.3 KGOT është e gjitha në lidhje hit këngë të zhanreve të ndryshme nga vende të ndryshme. Ajo luan lloje të ndryshme të këngëve hit shfaqur Classic, Shkëmb, R dhe B, Hip Hop, Jazz etj. 101.3 KGOT adresa website zyrtar është kgot.com E themeluar në qershor 1975.
101.3 KGOT
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Alaska : 101.3 KGOT ]