top logo
TWR Afrika është Swaziland bazuar bazuar radio radio e cila është në thelb është kultura dhe argëtimi bazuar radio stacion. Është e mundur që të gëzojnë një shumë të programeve të radios të cilësisë siç bën programet e tyre me lidh veten me dëgjuesit e tyre që i bën ata në gjendje të ofrojnë programe standarde radio.
TWR Afrikë adresa faqen zyrtare është www.twrafrica.org
TWR Afrikë
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Africa : TWR Afrikë ]