top logo
Nostalgjia FM bazuar në Abixhan, Bregun e Fildishtë është një nga stacioni popullore muzikë. Nostalgjia FM stacion streaming muzikë dhe programet si në ajër dhe në internet. Fillimisht ajo është një Top 40 / Pop, Kanal radio shumëllojshmëri luan rreth orën 24 orë live online. Nostalgjia FM gjithashtu veprojnë programe të ndryshme muzikore consistantly për njerëz të të gjitha moshave.
Adresa zyrtare e internetit është www.nostalgie.ci
Nostalgjia FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Africa : Nostalgjia FM ]