top logo

Dërguar në 2005 nga z. Ehsan Bayat, Themelues dhe Kryeshefi Ekzekutiv i telefonit Systems International, Ariana Televizioni (ATN) dhe Radio Ariana 93.5 janë më të mëdha stacionet private mediatike në Afganistan, mbuluar 33 e 34 rajone dhe që vijnë për më shumë se 20,000,000 Afganët. Përqëndruar në të dhëna, substancë dhe devijim që ngjall doganore dhe shoqërinë Afganistanit, Modifikimin ATN e spote përforcim specifike për trajnim, mirëqenien, të rinjtë’ customizing, Zonja’ dhe çështjet botërore, dhe Ariana krenohemi të jashtëzakonshëm në TV saktë, Lajm i paanshëm në grupin e dëmtimit si raste ndodhë. Objektivi Ariana që prej nisjes ka qenë një konsideratë dhe trajnimit, duke i dhënë një “Dritare për një të mirë nesër”. Ariana zbuluar radio dhe TV grupet tona të dëmtimit në të mirë të shprehjeve globale & shoqërisë nga sa më shumë dhe të gjerë të jetë e mundur, dhe shtrihet dyer të hapura për eseistë e afërta, marrësit, kryerjen e artistëve, dhe drejtuesit brenda grupeve afgane. Krahas organizimit tonë të motrën - afgan Wireless Communication Company - dhe Fondacioni Bayat Family, ne të shfrytëzojë dhe të përgatitur më shumë se 4,000 Afganët gjatë gjithë kombit dhe ne jemi të kënaqur që të ketë afganët ndërtimin dhe ATN televizion / Ariana 93.5 për të gjithë afganë

Ariana FM adresa faqen zyrtare është www.arianatelevision.com

Ariana FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Afghanistan : Ariana FM ]