top logo

Arakozia FM është një 24-orëshe kreu afgane radio flasim dërguar tetor 2010, me presin që të sigurojë grupe Pashtun me të dhënat La Mode që kumbon me jetën e tyre dhe çdo nevojat ditore brenda vendosjen e administratës dhe shoqërisë së përbashkët.

Nga kjo pikë përpara, ne kemi shkuar përpara me gëzim dhe udhëzojë anëtarët e publikut me të mira në lajme, dhe tregon hetuar primet e përditshme të tilla si gatim, stimulim, sonetet, sportiv, muzikë, Qeveria lagje, gara, bujqësi, Organizatat pak dhe mirëqenien e kështu me radhë. Veç kësaj, në këtë mënyrë, kthyer në zërin e grupeve Pashtun.

Arakozia, emri i vjetër i locale e cila tani strukturat Jugore dhe Afganistan Lindore, është i arritshëm në 90.3 FM.

Arakozia FM adresa faqen zyrtare është www.arakozia.fm

Arakozia FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Afghanistan : Arakozia FM ]