top logo

 

LiveOnlineRadio është një directory e muzikës streaming stacioneve. Këtu ne ofrojmë stacione radio dhe muzikë me zhanret e ndryshme lirisht që janë në dispozicion në web. Ne të përqëndrohet në duke e bërë atë më të lehtë për njerëzit që janë në kërkim për stacionet përkatëse muzikë ose radio. Qëllimi ynë është që akordim për stacionet tuaj të preferuar do të jetë e lehtë, fun dhe të kënaqshme.

Ne e dimë dhe respekton të drejtat e pronarëve përmbajtjes. Lidhje me faqet e jashtme hapen në një dritare të re për të dyja media player e duhur, ose në vend të përmbajtjes ku është e mundur.

Ne jemi ende duke punuar për të dhënë përdoruesve përvojë më të mirë për të bashkëvepruar me faqen tonë dhe ne gjithmonë ju inkurajojmë për të raportuar ndonjë problem të çdo stacion. Ju gjithashtu mund të kontribuojë në LiveOnlineRadio.net të madh dosjen radio stacion në internet duke paraqitur stacione të reja radio në directory tonë.

Edhe, stay tuned në faqen tonë dhe përhapjen gjërat për të mediave sociale dhe të miqve tuaj. Ne jemi duke zhvilluar dhe gjithashtu ne jemi shumë në procesin e ndreqim gjërat. Ne e vlerësojmë sugjerimet tuaja të vlefshme dhe reagimet.