top logo

Abnormally Dead Air provides twenty four hour (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës rock. Stacioni i luan të gjitha muzikë rok doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj. Any kind of rock music can be heard.

Abnormally Dead Air official website address is www.deadair128.com

Parregull Dead Air
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ UK : Parregull Dead Air ]