top logo

Transmetimi Abibiman Radio UK nga Britania e Madhe, por e saj synon dëgjuesit e Ganës ose komunitetit të Gana që jeton në Britani të Madhe për një kohë shumë të gjatë tani. Kjo është një qasje nga disa entuziastë të muzikës së Ganës për të dhënë dëgjuesit e tyre një radio që do të jetë e mbushur me përmbajtje muzikore dhe të tjera që lidhen me Ganën.
Abibiman Radio UK adresa faqen zyrtare është www.abibimanradio.co.uk

Abibiman Radio UK
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ UK : Abibiman Radio UK ]