80s Dhe Më shumë, ofron njëzet e katër orë (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj. 80s Dhe Më shumë, Playing the biggest 80s hits from the UK, Evropë, USA & Aus, and maybe one or 2 not so big 80s hits.

80s And More official website address is www.80sandmore.co.uk

80s Dhe Më shumë
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ UK : 80s Dhe Më shumë ]